Legislatif New York nerbitake moratorium 2-taun nggunakake teknologi pangenalan wajah ing sekolah

Legislatif New York nerbitake moratorium 2-taun nggunakake teknologi pangenalan wajah ing sekolah

Maringi Balesan

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *