Kepiye carane miwiti hacking? Pandhuan rong jalur utama kanggo keamanan informasi.

Sadurunge miwiti - kabeh babagan iki kudu etis babar blas lan kabeh. Aku ora ngomong iki minangka jangkoan ukum, utawa ora bakal digugat yen ana sing salah, iki sejatine kudune. Gagasan ing kene yaiku ** keamanan informasi. ** Aku bakal dakbaleni maneh. ** keamanan informasi. ** Intine yaiku supaya jagad iki dadi papan sing luwih apik. ** Iki dudu kanggo hiburan sing sembrono lan ditepungi para kanca. ** ** Iki kanggo kemajuan peradaban manungsa. Gunakake ilmu sampeyan kanggo ngrampungake masalah dunia nyata. **

& #x200B;

Ora ana dalan sing nemtokake kabeh kanggo 'hacking', amarga asale saka ilmu saka kabeh wilayah sing pungkasane dadi intuisi umum. Sanajan iki bener, isih ana rong jalur pembelajaran cepet umum kanggo 'hacking'. Aku bakal nyoba ora nggunakake akeh istilah teknis.

& #x200B;

Kapisan yaiku jalur sing gampang, tanpa gaweyan lan asil-cepet. Iki kalebu nonton video youtube nganggo gambar cilik ijo lan ireng kanthi topeng anonim ing ndhuwur, supaya sampeyan mulang cara ndownload alat terkenal sing digunakake ewonan saben dinane - utawa kanthi tembung 'Kali Linux Copy Pasterino Skidder'. Sampeyan bisa uga nindakake perkara sing nyenengake lan entuk pangenalan lan percaya diri saka kanca. Peretasan sampeyan bakal 'nyata', nanging sapa wae sing ngerti apa-apa bakal nolak sampeyan amarga kabeh ngerti kabeh sing sampeyan lakoni yaiku nggunakake sawetara alat premade. Komunitas kanggo lapangan sing berorientasi asil cethek kalebu [r / HowToHack] (https://www.reddit.com/r/HowToHack) ~~ lan bisa uga r / diretas saiki ~~.
& #x200B;

Pilihan liyane, Nanging, luwih intensif, maringi hadiah, lan nuntut mental. Sampeyan uga luwih nyenengake, yen sampeyan nemokake wong sing cocog. Iki kalebu sinau kabeh saka interaksi memori karo kode mesin nganti jaringan tingkat dhuwur - nalika sampeyan nyoba ngrampungake. Ing kene dimainake Capture the Flag, utawa hacking 'CTF', ing ngendi sampeyan saingan karo individu / tim liyane kanthi tujuan ngeksploitasi layanan kanggo serangkaian teks (gendera), sing banjur dikirimake sajrone jumlah poin Intine hacking kompetitif. Liwat CTF, sampeyan bisa sinau kanthi nyata babagan kabeh babagan digital, kanthi cara sing cukup kuat nanging nyenengake. Meh kabeh pangripta / panemu eksploitasi utama wis melu ing CTF ing sawetara cara / wujud, lan meh kabeh wis mbantu ngatasi masalah nyata. Nanging, butuh akeh gaweyan, amarga CTF dadi luwih angel nalika sampeyan ngalami tantangan sing luwih angel. Sawetara mbutuhake matematika kanggo ngilangi enkripsi, lan liyane mbutuhake sampeyan mikir kaya ora ana sing sadurunge. Yen sampeyan bisa sukses ing kompetisi CTF, ora ana sangsi manawa sampeyan kudu bisa golek garapan lan nggawe alat kanggo sampeyan kanthi gampang. Komunitas CTF diisi karo wong sing pinter sing ora bisa menehi rong cara babagan topeng elit sing nganggo peretas twitter, nanging dheweke minangka nerd asli sing seneng ngaco karo mesin. Kasedhiya banget, mula aku bakal ngirim sawetara link ing ngisor iki supaya sampeyan bisa miwiti lelungan.

& #x200B;

Elingi - barang iki ora gampang yen sampeyan ora ngerti akeh, mula google kabeh, pitakon kabeh, utawa cepet utawa cepet sampeyan bakal bakal bolongan kelinci cukup kanggo ngrasakake dhewe. CTF urip nyata lan online, sampeyan bakal ketemu wong, nggawe kanca anyar, lan bisa nemokake masa depan sampeyan.

& #x200B;

Apa sing diarani CTF? (saluran iki emas, gunakake) - [https://www.youtube.com/watch?v=8ev9ZX9J45Agris(https://www.youtube.com/watch?v=8ev9ZX9J45A)

Luwih saka / u / liveoverflow, [http://www.liveoverflow.com] (http://www.liveoverflow.com) minangka salah sawijining papan sing paling apik kanggo sinau, bebarengan karo r / liveoverflow

Pandhuan kompak CTF - [https://ctf101.org/gris(https://ctf101.org/)

Acara CTF mbesuk online / irl, skor tim langsung - [https://ctftime.org/gris(https://ctftime.org/)

Apa sing diarani CTF? - [https://ctftime.org/ctf-wtf/iwan(https://ctftime.org/ctf-wtf/)

Dhaptar lengkap kabeh situs web tantangan CTF - [http://captf.com/practice-ctf/gris(http://captf.com/practice-ctf/)

> ati-ati karo alat sing berorientasi offensivesec oscp ctf's, dheweke meh ora mulang apa-apa dibandhingake karo sing kasebut lan meh kabeh mbutuhake panggunaan metasploit utawa program liyane sing bisa ngasilake sampeyan.

* [** http: //pwnable.tw/#] (http://pwnable.tw/) (seperangkat tantangan anyar sing bisa di-high kualitas)
* [** http: //pwnable.kr/#] (http://pwnable.kr/) (salah sawijining tantangan tantangan wargamming anyar sing luwih populer)
* [** https: //picoctf.com/#] (https://picoctf.com/) (Dirancang kanggo siswa sekolah menengah nalika acara kasebut biasane anyar saben taun, ditinggalake kanthi online lan ngalami kesulitan sing angel)
* [** https: //microcorruption.com/login#] (https://microcorruption.com/login) (salah sawijining antarmuka sing paling apik, kurva kesulitan sing apik lan ngenalake rekayasa terbalik tingkat rendah, khusus ing MSP430)
* [** http: //ctflearn.com/#] (http://ctflearn.com/) (platform sinau adhedhasar CTF anyar kanthi tantangan sing disumbang pangguna)
* [** http: //reversing.kr/#] (http://reversing.kr/)
* [** http: //hax.tor.hu/#] (http://hax.tor.hu/)
* [** https: //w3challs.com/#] (https://w3challs.com/)
* [** https: //pwn0.com/#] (https://pwn0.com/)
* [** https: //io.netgarage.org/#] (https://io.netgarage.org/)
* [** http: //ringzer0team.com/#] (http://ringzer0team.com/)
* [** http: //www.hellboundhackers.org/#] (http://www.hellboundhackers.org/)
* [** http: //www.overthewire.org/wargames/#] (http://www.overthewire.org/wargames/)
* [** http: //counterhack.net/Counter_Hack/Challenges.html#] (http://counterhack.net/Counter_Hack/Challenges.html)
* [** http: //www.hackthissite.org/#] (http://www.hackthissite.org/)
* [** http: //vulnhub.com/#] (http://vulnhub.com/)
* [** http: //ctf.komodosec.com#] (http://ctf.komodosec.com)
* [** https: //maxkersten.nl/binary-analysis-course/#] (https://maxkersten.nl/binary-analysis-course/) (disaranake dening / u / ThisIsLibra, kursus analisis binar praktis )
* [** https: //pwnadventure.com#] (https://pwnadventure.com/) (disaranake dening / u / startnowstop)

& #x200B;

[http://picoctf.com] (http://picoctf.com/) apik banget yen mung nutul banyu.

lan pungkasane,

[r / netsec] (https://www.reddit.com/r/netsec) - ing endi kerentanan donya nyata dituduhake.

Maringi Balesan

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *